Το παιχνίδι Κ19 Εθνικός-Ολυμπιακός ήταν ένα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέα σεζόν. Ωστόσο, μία φάση στο κέντρο του γηπέδου ήταν αρκετή για να μη φτάσει ο αγώνας ποτέ στο τέλος του. Οι άνθρωποι του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ που δε δόθηκε στη μεσαία γραμμή. Ακούστηκαν και ατάκες πως θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν από το γήπεδο, κάτι που οδήγησε στην έντονη αντίδραση του προπονητή του Ολυμπιακού Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βλέποντας τους ανθρώπους του Εθνικού να φωνάζουν συνεχώς πως θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν, πήρε τελικά εκείνος την απόφαση να… πάρει τη δική του και να φύγει. Και κάπως έτσι το φιλικό ματς των ομάδων Κ19 του Εθνικού και του Ολυμπιακού δεν έληξε ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όσοι ήταν παρόντες σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις έστω και σε λεκτικό επίπεδο για ένα φιλικό παιχνίδι. Και φάνηκε να μην υπάρχει κανένας σεβασμός σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα όπως είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης που βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού ως ο τεχνικός της Κ19.
Για την ιστορία, μέχρι το χρονικό σημείο που διακόπηκε το φιλικό, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις