Κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο 23χρονος Λιβάι Γκαρσία, ένας παίκτης που είχε απασχολήσει και πέρυσι την Ένωση, που μπορούσε να τον είχε κάνει δικό της με κόστος τέσσερις φορές μικρότερο από όσο προτίθεται να πληρώσει τώρα. Η απόκτηση του Γκαρσία αναμένεται να ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους και τις προμήθειες που θα πρέπει να πληρωθούν η ομάδα που ανήκει και οι εκπρόσωποι του. Η πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή αντί 2 εκ. ευρώ συν μπόνους, τα οποία έφταναν τις 500.000 ευρώ, αποτέλεσε τη βάση για να μπει αυτή η υπόθεση στην τελική ευθεία.

Ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο φέρεται να επιθυμεί την μετακίνηση του στην ΑΕΚ και ο ίδιος πιέζει την ισραηλινή Μπεϊτάρ, που είχε απορρίψει την αρχική προσφορά των κιτρινόμαυρων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή (11/9) η πλευρά του παίκτη αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Μπεϊτάρ προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Ως εκ τούτου, πολύ σύντομα θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με όλα τα σενάρια να συντείνουν στο ότι η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον παίκτη.

Παράλληλα, ο Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται μια ανάσα από την Σπέτσια. Όλα δείχνουν πως μετά τον τελικό Κυπέλλου ο Ιταλός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του, πιθανότατα με τη φόρμουλα του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ – ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)