Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείου του Βόλου. Μετά τα δύο αρνητικά τεστ που υπεβλήθη ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, την τελευταία εβδομάδα, έκανε και τρίτο, το οποίο βγήκε θετικό σήμερα, καθώς όπως ανέφερε νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, το οποίο χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθεί και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που τον εξέτασαν.

Λίγα λόγια για τον Αχιλλέα Μπέο

Ο Αχιλλέας Μπέος (Βόλος, 1959) είναι Έλληνας επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου που έχει διατελέσει κατά καιρούς πρόεδρος σε διάφορες ομάδες και ο εν ενεργεία δήμαρχος Βόλου από τον Σεπτέμβριο του 2014. Τον Δεκέμβριο του 2015 τέθηκε σε αργία, ωστόσο τον Μάρτιο του 2018 επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Γεννήθηκε το 1959 στον Βόλο, αλλά μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, στην οποία εγκαταστάθηκε η οικογένειά του όταν ο ίδιος ήταν παιδί. Ο πατέρας του ήταν μαραγκός και μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού. Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει ότι απεχθάνεται τους Έλληνες πολιτικούς, με εξαίρεση τον Ανδρέα Παπανδρέου, του οποίου υπήρξε θαυμαστής και ψηφοφόρος, αν και μετά το θάνατό του σταμάτησε να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Και θα πάω στα λόγια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί άλλο το ΠΑΣΟΚ του τότε που όλοι το στηρίξαμε και το ψηφίσαμε, μέσα σ’ αυτούς και εγώ βέβαια, και άλλο το ΠΑΣΟΚ του τώρα. Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες είχε πει τότε. Που να είναι ήξερε πως θα απευθυνόταν στο κόμμα που ίδρυσε αυτός; Μεγάλες κουβέντες.»

O Αχιλλέας Μπέος τελικά εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, όπου υποστηρίζεται ότι απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα,το οποίο ο ίδιος διαψεύδει.Στις ΗΠΑ αρχικά εργάστηκε ως σωματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1996 συνεχίζοντας τις ίδιες επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεργαζόμενος με σημαντικούς τραγουδιστές του λαϊκού ρεπερτορίου. Παράλληλα διοργάνωνε συναυλίες Ελλήνων τραγουδιστών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.