Απόφαση αναβολής της αναμέτρησης Άρης – Ηρακλής, πάρθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, έπειτα από την επιβολή έκτακτων μέτρων στη Θεσσαλονίκη λόγω της έξαρσης της πανδημίας, μεταξύ των οποίων και της αναστολής της λειτουργίας του «Nick Galis Hall».

Συγκεκριμένα, ο Άρης βρίσκεται σε δυσμενή θέση μετά τα έκτακτα μέτρα που αποφασίστηκαν για την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς, μεταξύ άλλων, έχει επιβληθεί αναστολή λειτουργίας όλων των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων της πόλης, και κατ’ επέκταση και του «Nick Galis Hall». Συνεπώς, οι «κίτρινοι», που από χθες δεν επιτρέπεται να κάνουν χρήση της έδρας τους, κατέθεσαν αίτημα στον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, της οποίας η διεξαγωγή προγραμματισμένη για αύριο (1/11, 19:30). Το αίτημά τους έγινε δεκτό από την επιτροπή.

Φωτογραφία αρχείου

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση για την αναβολή της εν λόγω αναμέτρησης αναφέρει:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της συνάντησης Άρης – Ηρακλής που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αύριο Κυριακή (1/11) στο Αλεξάνδρειο διότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου και το γήπεδο παραμένει κλειστό σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμό 4484Β/11.10.20 ΦΕΚ στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού».