Σε αιχμηρή ανακοίνωση προχώρησε ο δικηγόρος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, στην οποία προ-αναγγέλει έρευνα την οποία πρόκειται να ξεκινήσει, με σκοπό να ανακαλύψει αν ο θάνατός του Αργεντινού θρυλικού ποδοσφαιριστή προήλθε από κάποιου είδους επαγγελματική ανευθυνότητα ή αμέλεια.

Ματίας Μόρλα και Ντιέγκο Μαραντόνα

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Ματίας Μόρλα κάνει λόγο για ”ανεξήγητες καταστάσεις” αλλά και ”εγκληματική ηλιθιότητα”. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος.

Ματίας Μόρλα και Ντιέγκο Μαραντόνα

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος».

Ο Ματίας Μόρλα ”έκλεισε” την ανάρτηση αποχαιρετώντας τον πελάτη του, με τον οποίο, ωστόσο, είχαν αναπτύξει και προσωπικές σχέσεις, γράφοντας:

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις