Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες για τους Έλληνες φίλαθλους του μπάσκετ, με τεράστιες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ αλλά και την εθνική ομάδα. Ο 43χρονος πρώην αστέρας του μπάσκετ αποκάλυψε πως, το τέλος της καριέρας του στον αθλητισμό του στοίχισε, οδηγώντας τον στην κατάθλιψη:

«Την πέρασα την κατάθλιψη. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να σκοτώσεις τον παίκτη σου. Ένα – δυο χρόνια… Ξαφνικά δεν έχεις πρόγραμμα. Πχ εγώ στο ραντεβού μου αν αργήσει κάποιος τρελαίνομαι. Ένα πρωί λες αυτή η ζωή τελείωσε και πρέπει να συνεχίσω. Δεν θα μπορούσα εγκεφαλικά να συνεχίσω, όχι σωματικά».

Σε ερώτηση γιατί δεν ακολούθησε προπονητική πορεία, αποκάλυψε: «Είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης και δεν μπορώ να την κάνω. Θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα. Εκεί ακολουθώ το πρόγραμμα κάποιου άλλου, τώρα το ορίζω εγώ».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Ο πρώην ποίντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και την επιλογή του να αναλάβει διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις μεταξύ τους σχέσεις μετά την φυγή του από την ακαδημία που μαζί είχαν δημιουργήσει:

”Του δόθηκε μια προοπτική και το καταλαβαίνω. Είναι κάτι, σίγουρα, πολύ πιο μεγάλο. Πήρε μια απόφαση που την καταλαβαίνω. Μιλήσαμε, αλλά εγώ θεωρώ πως ο καθένας πρέπει να ακούει αυτούς που θέλει αλλά η απόφαση είναι δικιά του. Εγώ του είπα να επιλέξει αυτό που είναι καλύτερο για εκείνον. Το να φεύγει ο Δημήτρης είναι ένα πλήγμα, αλλά η ακαδημία δεν επηρεάστηκε. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι, και είναι σημαντικό άνθρωποι σαν εκείνον να μένουν στον χώρο”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις