Ο Μούσα Ουαγκέ του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο χρόνο. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης χαρακτήρισε πολύ σπάνιο το σοβαρό τραυματισμό του Μούσα Ουαγκέ και τόνισε ότι ο νεαρός Σενεγαλέζος αμυντικός θα χρειαστεί να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, εκτιμώντας πως θα χρειαστεί περισσότερους από 12 μήνες αποθεραπείας για να επανέλθει.

Όπως είναι φυσικό ο Ουαγκέ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως αποφεύγουν να υιοθετήσουν την άποψη ότι κινδυνεύει ακόμη και η καριέρα του νεαρού αμυντικού. Εκτιμούν ότι είναι πολύ νωρίς να βγουν τέτοιου είδους συμπεράσματα και προσπαθούν να σταθούν δίπλα στον Ουαγκέ και να τον τονώσουν ψυχολογικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και από την Μπαρτσελόνα, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας περιμένουν την άφιξη του Ουαγκέ στην Βαρκελώνη για να τον υποβάλλουν και αυτοί με την σειρά τους σε λεπτομερείς εξετάσεις, τις οποίες παρέχουν σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις