Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, έφερε παίκτη με φυματίωση. Ο λόγος για τον Αντονίτο. Οι πράσινοι για λόγους ιατρικού απορρήτου κρατούσαν μακριά από τη δημοσιότητα το θέμα, όμως την αποκάλυψη και το off the record έσπασε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λέγοντας δημόσια ότι διαγνώστηκε με τη συγκεκριμένη μολυσματική νόσο.

Ο Αντονίτο ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 26 Σεπτεμβρίου. Ο Τσάβι Ρόκα πρότεινε και έφερε τον παίκτη στο τριφύλλι με σκοπό να παίξει άμεσα. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής επέμενε ο 32χρονος να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι των πράσινων έπαθαν σοκ με τα εργομετρικά του Αντονίτο, καθώς οι μετρήσεις του δεν ταίριαζαν σε καμία περίπτωση με αθλητή. Κάποιες χαμηλές τιμές που βρήκαν τους έβαλαν στη διαδικασία να… ψαχτούν και έτσι μόλις μετά από λίγες μέρες ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις και διαγνώστηκε με φυματίωση!

Σύμφωνα με το sdna, το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στον ιατρικό του φάκελο που ήρθε από την Ισπανία δεν είχε εντοπιστεί ότι έχει αυτό το σπάνιο μικρόβιο, καθώς ήταν κάτι που υπήρχε για αρκετό χρονικό διάστημα στον οργανισμό του. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι μόλις μία προπόνηση πρόλαβε να κάνει τότε. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι συλλεκτική και σπάνια από εκείνη την προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός τότε θέλοντας να προστατέψει τον ποδοσφαιριστή δεν είχε γνωστοποιήσει τι ακριβώς έχει ο Αντονίτο και απλώς ανέφερε στα δελτία Τύπου για τις προπονήσεις ότι ο παίκτης παρέμεινε κλινήρης. Ο Ισπανός μπακ πέρασε μεγάλο γολγοθά, καθώς για ένα εύλογο χρονικό διάστημα έμεινε στο νοσοκομείο.

Με τη φανέλα του τριφυλλιού πρόλαβε να κάνει λίγες προπονήσεις και μάλιστα δεν έπαιξε ούτε σε επίσημο ούτε σε φιλικό αγώνα με την πράσινη φανέλα, πριν αποχωρήσει από την Καρταχένα προ ολίγων ημερών.

Έτσι, ο Αντονίτο κατόρθωσε να υπογράψει συμβόλαιο και την αποδέσμευση του χωρίς να τον έχει δει ποτέ κανείς να αγωνίζεται.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις