Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να ακούγονται έντονα σενάρια που να συνδέουν εκ νέου τον Κώστα Μανωλά με τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα, για χάρη του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος ο Ναξιώτης αμυντικός, ο οποίος το είχε δηλώσει και πρόσφατα πως μια μέρα θα γυρίσει για να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό!

Πάντως, μόνο εύκολη δεν θεωρείται η απόκτηση του με τον ίδιο να αναμένεται να γίνει 30 το προσεχές καλοκαίρι κα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ η Νάπολι είχε… ανοίξει τα ταμεία της για να τον αποκτήσει έναντι 28 εκατ. ευρώ!

Οι κομβικές συζητήσεις

Φαντάζει δύσκολο ο Κώστας Μανωλάς να εξαντλήσει όλο του το συμβόλαιο στην ιταλική ομάδα, από τη στιγμή που κάνει ήδη σκέψεις επιστροφής, κάτι που έχει συζητήσει τόσο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Εξάλλου μαζί με τον έτερο έμπειρο διεθνή άσο έχουν… υποσχεθεί ο ένας στον άλλο πως θα παίξουν μια μέρα πλάι – πλάι στον Ολυμπιακό.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως για το μέλλον του Μανωλά και την πιθανή επιστροφή του στον Πειραιά, θα είναι κομβικό το επόμενο καλοκαίρι, του 2022. Μετά από το τέλος της επόμενης σεζόν θα γίνει κουβέντα επί της ουσίας για τον επαναπατρισμό του. Το σχέδιο, πάντως, έχει μπει ήδη σε λειτουργία! Εξάλλου, βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την ημέρα που έφυγε. Από εκεί και πέρα, ακούγεται έντονα και ο επαναπατρισμός ενός ακόμη έμπειρου διεθνούς στόπερ, του Σιόβα! Αλλά πιο σύντομα…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις