Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκλέχθηκε ομόφωνα ως μέλος ο Βαγγέλης Χρυσοχόος.

Από τον Ιανουάριου του 2021, ο κ. Χρυσοχόος έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ, από το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εννιαμελές πλέον το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσθήκη του Βαγγέλη Χρυσοχόου, δεδομένου πως ήδη απαρτίζεται από τους Ιβάν και Γιώργη Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Τρύφωνα Κούκιο, Κυριάκο Κυριάκο και Αρτούρ Νταβιντιάν.

Μιλώντας για την ενίσχυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για έναν ικανότατο συνεργάτη και επαγγελματία, ο οποίος έχει δώσει ήδη ένα πρώτο στίγμα της δουλειάς σε αυτό το τρίμηνο της παρουσίας του στον Δικέφαλο:

«Ο κ.Χρυσοχόος είναι ένας ικανότατος άνθρωπος και συνεργάτης, κάτι που έχει φανεί άμεσα από τα δείγματα δουλειάς του μετά από τρεις μήνες

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις