Γαλλικό δημοσίευμα τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει στη Σεντ Ετιέν ο Παπέ Αμπού Σισέ. Το δημοσίευμα της «Mercato», στέκεται στην επιστροφή του Σισέ στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Θυμίζουμε ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός, παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» το ματς με την ΑΕΚ, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Κλοντ Πιέλ θα ήθελε να βασιστεί στο “γίγαντα” από τη Σενεγάλη και την επόμενη σεζόν. η Σεντ Ετιέν έχει ήδη κάνει γνωστή την επιθυμία της να κρατήσει τον Σισέ και θα ήθελε να μειώσει την οψιόν των 13.000.000 ευρώ».

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι οι «στεφανουά» θα καλύψουν οικονομικά τον Ολυμπιακό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα συμβεί στην εν λόγω υπόθεση.

«Ο Σισέ τα πηγαίνει πολύ καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Σεντ Ετιέν, αλλά ο σύλλογος έχει οικονομικά θέματα και νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να πληρώσει αυτό το ποσό (13.000.000 ευρώ). Αρέσει πολύ στον προπονητή, θα κάνουν μια πρόταση γι’ αυτόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί τους, αλλά για τον Παπέ υπάρχει πολύ ενδιαφέρον από τη Γαλλία. Θα είναι πολύ “καυτό” καλοκαίρι και για τον Σισέ. Ανήκει στον Ολυμπιακό, θέλουν αρκετοί να τον αγοράσουν και ελπίζω να φτάσουν στο ποσό που θέλουν στο σύλλογο», είχε δηλώσει πρόσφατα ο μάνατζερ του Πιέρ Ισά

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις