Στον CosmoteSport φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Δημαρέλος, αντιπρόεδρος παλιότερα του ΕΣΑΚΕ και παράγοντας του Ηρακλή, ο οποίος γνωρίζει την ιστορία και είχε εμπλακεί σε μία απίστευτη διαπραγμάτευση του ατζέντη του μεγάλου Αϊζάια Τόμας με τον Ολυμπιακό.

Ο ατζέντης του Τόμας, Άντριους, ήταν εκπρόσωπος και του Ρόϊ Τάρλεϊ που έπαιξε στον Ολυμπιακό κι ήταν ευχαριστημένος με την πορεία του μεγάλου αυτού παίκτη στην ομάδα του Πειραιά, τις αμοιβές, την οργάνωση.

Κάποια στιγμή μετά τη μη συμμετοχή του Τόμας στην Dream Team του 1992 (η γνωστή ιστορία με τον Μάικλ Τζόρνταν που έθεσε βέτο- όπως λέει ο αστικός μύθος- λόγω της έχθρας Μπουλς και Πίστονς), ο σπουδαίος αυτός γκαρντ άρχισε να σπάει τους δεσμούς του με το ΝΒΑ, φτάνοντας άλλωστε και προς το τέλος της ολόλαμπρης καριέρας του (1994) στην κορυφαία λίγκα, στα 33 του χρόνια.

Όπως περιγράφει ο κ. Δημαρέλος, έγινε συζήτηση με τον Ολυμπιακό για πιθανή μετακίνηση του Αϊζάια Τόμας στον Πειραιά, που προφανώς θα προκαλούσε “σεισμό”, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που πρωταγωνίστησε και ηγήθηκε των Πίστονς στα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε η ομάδα του Ντιτρόιτ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις