Στις 20η Μαΐου του 1990 ο Μιχάλης Αρκάδης, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες – «στρατιώτες» της ΑΕΚ, άφησε την τελευταία του πνοή, στο γήπεδο της Ριζούπολης. Δίπλα στην ΑΕΚ, λίγο πριν από μια αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Ο Μιχάλης Αρκάδης υπηρέτησε την ΑΕΚ και στα καλά και στα άσχημα, έχοντας παρουσία στις διοικήσεις του Λουκά Μπάρλου, όσο και λίγο αργότερα, όταν την σεζόν 1982-83 μπήκε ο ίδιος μπροστά και κατάφερε η ομάδα να σημειώσει την καλύτερη επίδοση των λεγόμενων «πέτρινων» χρόνων, της δεκαετίας του 1980. Με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον τελικό του ΟΑΚΑ τον Ιούνιο του 1983. Αγαπητός όσο λίγοι απ΄όσους πέρασαν από διοικητικές θέσεις στην ΑΕΚ, η είδηση τότε της απώλειας του, είχε σκορπίσει θλίψη σε όλους τους Ενωσίτες κι ακόμη το ίδιο προκαλεί η ανάμνηση της.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε την ακόλουθη ανάρτηση σήμερα (20/5) για την επέτειο της απώλειας του μεγάλου Μιχάλη Αρκάδη:

«Συμπληρώνονται σήμερα 31 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Αρκάδη στο γήπεδο της Ριζούπολης, πριν από έναν αγώνα με τον Απόλλωνα.
Ηταν μόλις 51 ετών, αλλά είχε ήδη διαγράψει σημαντική παραγοντική διαδρομή από την εποχή ακόμα που ήταν σύμβουλος και αντιπρόεδρος της διοίκησης Μπάρλου μέχρι και την προεδρική του θητεία την περίοδο 1982-83 στο τέλος της οποίας η ομάδα μας στέφτηκε Κυπελλούχος Ελλαδας.
Η οικογένεια της ΑΕΚ θα τον θυμάται πάντα με σεβασμό και ευγνωμοσύνη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις