Μέχρι πρότινος όλα έδειχναν ότι οι δρόμοι του Άρη και του Κώστα Μήτρογλου θα χώριζαν. Οι Θεσσαλονικείς δεν έδειξαν να είναι ικανοποιημένοι από τον έμπειρο στράικερ αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας που βρισκόταν, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αγγίζει τα 600.000 ευρώ. Παράλληλα όμως, ο 33χρονος επιθετικός επίσης εμφανίστηκε προβληματισμένος καθώς ένιωσε ότι δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή επιστροφή στη δράση και κατ’ επέκταση δεν είχε ρόλο στην ομάδα.

Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο μυαλό του Κώστα Μήτρογλου δεν είναι το διαζύγιο αλλά η παραμονή του στον Άρη. Καθόλου τυχαία, κοινοποιήθηκαν βίντεο από το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησε στο τελευταίο διάστημα, συνδυάζοντας την παραμονή του σε τουριστικό θέρετρο με πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης. Προφανέστατα έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της χρονιάς έχοντας αποφασίσει να παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης».

Αξιοσημείωτο είναι πως στο ίδιο τουριστικό θέρετρο βρέθηκε και ο Άκης Μάντζιος και σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ενδεχομένως αυτή να αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης τους καθώς αυτή δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Αυτή η διαπίστωση αναδείχθηκε προς τα τέλη της αγωνιστικής περιόδου όπου οι σχέσεις τους οδηγήθηκαν περισσότερο σε τυπικό επίπεδο, χωρίς να υπάρξει κάποιο επεισόδιο που θα τις οδηγούσε στα άκρα. Φάνηκε όμως ότι οι δύο άνδρες δύσκολα θα συνυπάρξουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει την αξία της η συνάντηση που έγινε στις προηγούμενες ημέρες ως το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης καθώς είναι φανερό πλέον ότι οι πιθανότητες παραμονής του Μήτρογλου είναι συντριπτικές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις