Μέσα από την Βουλγαρία προέβησαν στην αποκάλυψη πως προτάθηκε στον Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει την Λέφσκι Σόφιας! Η είδηση έφτασε… γρήγορα και στη Ρουμανία λόγω της εμπλοκής του Τζίτζι Μπεκάλι, ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Λέφσκι Σόφιας προσφέρθηκε δωρεάν σε αρκετούς εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους στα Βαλκάνια δεδομένου πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με χρέη άνω των δέκα εκατ. ευρώ. Ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης…

Η προσέγγιση των ισχυρών ανδρών έγινε τον περασμένο Μάιο μέσω διαμεσολαβητών, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ποντάροντας στο γεγονός πως η Λέφσκι είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στη Βουλγαρία, έχοντας 26 πρωταθλήματα, 25 κύπελλα και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Αναφερόμενοι στον Ιβάν Σαββίδη, μιλούν για ένα οικονομικό μέγεθος που αγγίζει την επίσημη εκτιμώμενη περιουσία κοντά στο 1.4 δισεκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας αναφορά σε διάφορες επιχειρήσεις και οικονομικά ανοίγματα του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως δεν προκύπτει κάποιου είδους επιβεβαίωση του θέματος και κατ΄επέκταση του δημοσιεύματος από την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά ούτε και από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις