Σε μια παρτίδα πόκερ όπου η μία μπλόφα διαδέχεται την άλλη εξελίσσεται η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ… Μόνο που τα φύλλα της τράπουλας έχουν μοιραστεί, τα πονταρίσματα των δύο παικτών (Ρεάλ και Παρί) έχουν γίνει κι απομένει να δούμε τα… φύλλα τους.

Εδώ και λίγες ώρες πάντως αυτό που προκύπτει ως πληροφορία από τη Γαλλία είναι ότι η Ρεάλ αποχώρησε από τη διεκδίκηση του 22χρονο επιθετικού καθώς η προθεσμία που είχε δώσει στην Παρί έληξε χωρίς να λάβει απάντηση…

Αυτό αναφέρει η Εκίπ, αλλά και το Ράδιο Μόντε Κάρλο, με τα δύο γαλλικά ΜΜΕ να τονίζουν όι η Παρί δεν απάντησε στην πρόταση 170+10 εκατ. ευρώ που είχε κατατεθεί από την Παρασκευή.

Ωστόσο το περίεργο είναι ότι από το πρωί υπήρχε άλλη φημολογία που ήθελε την Ρεάλ να έχει ανέβει στα 200 εκατ., κάτι που επικαλούντα Εκίπ και Ράδιο Μόντε Κάρλο με την υποσημείωση ότι ήταν κατηγορηματικά αντίθετος ο Αλ Κελαϊφί σε οποιοδήποτε σενάριο πώλησης.

Κι αν τελικά δεν αλλάξει κάτι έως αύριο (τελευταία μέρα των μεταγραφών) η Παρί θα κινδυνεύει να χάσει τον Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις