Ο Κώστας Κατσουράνης πραγματοποίησε λίγο νωρίτερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, την κλήρωση για την προημιτελική φάση, την ημιτελική και τον γηπεδούχο του τελικού.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004 Κώστας Κατσουράνης θα διενεργήσει τις κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Η κλήρωση μεταδόθηκε σε live streaming από την ιστοσελίδα και το κανάλι της Ε.Π.Ο. στο Youtube και την παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Τα ζευγάρια των 8 είναι τα εξής:

  • Άρης Θεσσαλονίκης – Λαμία
  • Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
  • Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Στα ημιτελικά θα διασταυρωθούν, στον πρώτο ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας (γηπεδούχος στον ημιτελικό από αυτό το ζευγάρι) με το νικητή του Αρης Λαμίας.  (Μία από αυτές τις 4 ομάδες θα είναι και η τυπικά γηπεδούχος του τελικού στις 21 Μάϊου)

Στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι νικητές των ζευγαριών ΠΑΟΚ ΑΕΚ (γηπεδούχος στον ημιτελικό από αυτό το ζευγάρι) με το νικητή του Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Αργότερα θα δημοσιευτεί το αναλυτικό πρόγραμμα α και ημερομηνίες προημιτελικών και ημιτελικών.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις