Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ έχει παντρευτεί Ελληνίδα κι έχοντας συμπληρώσει τα απαραίτητα ελληνικά… ένσημα, κατέθεσε τα χαρτιά για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Το ξέσπασμά του μετά το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

«Το παρακολούθησα από την τηλεόραση και θέλω να κάνω ένα σχόλιο γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν η Superleague ή όποιος είναι υπεύθυνος, θα με τιμωρήσουν για το σχόλιο ή όχι… Αλλά θα πρέπει να πω εκ μέρους των συμπαικτών μου στα αποδυτήρια ότι είμαστε αναστατωμένοι για ό,τι έγινε στο παιχνίδι. Νομίζω ότι ο διαιτητής και η Superleague θα πρέπει να νιώθουν πραγματικά αμήχανα και αισχρά… Γιατί μας άφησαν να παίξουμε αυτό το παιχνίδι», τόνισε.

«Δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα γιατί πάντα στο ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσεις, να χάσεις ή να έρθεις ισοπαλία. Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα, πρέπει να φροντίζεις για τους παίκτες. Όλοι μας έχουμε καριέρες μπροστά μας. Ακόμη κι αν θέλαμε να παίξουμε, ο υπεύθυνος της Superleague ή ο διαιτητής που ήταν εκεί, θα πρέπει να μπει μέσα και αν δει τις συνθήκες όπως αυτές, να αναβάλλει το παιχνίδι. Είναι τόσο απλό. Συζητάμε τώρα και είμαστε αναστατωμένοι για όσα συνέβησαν γιατί η Superleague δεν φρόντισε για τους παίκτες μας. Γιατί σίγουρα σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο θα μπορούσες να αποκομίσεις τέτοιο τραυματισμό που θα τελείωνε την καριέρα σου», πρόσθεσε ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις