Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Τουρκία στέλνουν τον Κώστα Φορτούνη στην πατρίδα τους! Μάλιστα, η Fotomac αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός του Έλληνα άσου!

Το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας στέκεται στο γεγονός πως η Φενέρ ψάχνει 10άρι και της προτάθηκε ο Φορτούνης, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν, χωρίς όμως να μπορέσει να τον πάρει, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού».

Από εκεί και πέρα οι Τούρκοι προσθέτουν πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει απόφαση να δώσει τον Φορτούνη, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς και ο μάνατζερ του διεθνή άσου τον πρότεινε στη Φενέρ. Μάλιστα, πρόκειται δε για τον ίδιο μάνατζερ που πήγε στη Φενέρ τον Πέλκα, κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, ο Φορτούνης λόγω της ποιότητας του παραμένει στην καρδιά των οπαδών του Ολυμπιακού, παρότι φέτος έπαιξε πολύ λίγο εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού του…οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θέλουν να μειωθεί ο αριθμός των Ελλήνων παικτών της ομάδας και δεν θέλουν να χάσουν το Νο 10 της ομάδας τους.

Μένει να φανούν οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις