«Στα ραντάρ της Αταλάντα ο Τζόλης»
Η ιταλική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Κλαμπ Μπρίζ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «tuttoΑtalanta», ο Χρήστος Τζόλης, βρίσκεται στη λίστα της Αταλάντα, η οποία κινείται στην αγορά για την αντικατάσταση του Αντεμόλα Λούκμαν, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ιταλικό σύλλογο. Ο 23χρονος εξτρέμ με τις επιδόσεις του, έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία τα τελευταία δύο χρόνια ενώ παράλληλα έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Την περασμένη σεζόν, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, κατέγραψε 51 συμμετοχές με τη φανέλα της Κλάμπ Μπρίζ σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 21 γκολ και μοιράζοντας 16 ασίστ και σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ που ασχολείται με τα μεταγραφικά ζητήματα της Αταλάντα, οι «μπεργκαμάσκι» εξετάζουν την περίπτωση του και έχουν κάνει μία πρώτη προσέγγιση στον βελγικό σύλλογο.
Από την πλευρά της η Κλάμπ Μπρίζ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή κάτω από 28 εκατομμύρια ευρώ.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Η Αταλάντα στοχεύει τον σταρ της Μπριζ, Χρήστο Τζόλη. Η Μπριζ, που είναι οικονομικά σταθερή, δείχνει να θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον παίκτη, μιας και είναι σημαντικός στα πλάνα της ομάδας.
Η Αταλάντα ίσως κάνει κίνηση για 25 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Μπριζ τον αξιολογεί γύρω στα 28 με 30 εκατομμύρια ευρώ».