Η Γεσένια Εστεφανία Αλβαράδο, μοντέλο από το Μεξικό, βρέθηκε νεκρή μετά από 2 μήνες που αναζητούνταν τα ίχνη της. Η άτυχη 24χρονη εξαφανίστηκε από έναν δρόμο στο Μεξικό την ώρα που ψώνιζε, τον Αύγουστο του 2020, και έκτοτε αναζητούνταν τόσο από τις αρχές, όσο και από φιλικά πρόσωπα. Οι κοινοποιήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν ”πάρει φωτιά”, ωστόσο δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν. Μάλιστα, οι απαγωγείς καλούσαν συγγενικά της πρόσωπα ζητώντας λύτρα, μέχρι που η επικοινωνία αυτή κόπηκε βίαια.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, οι αρχές του Μεξικού βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σκληρό θέαμα, όταν εντόπισαν 11 άτομα σε ομαδικό τάφο, περίπου 6 χλμ από τον τόπο απαγωγής του της Εστεφανία Αλβαράδο. Στις 4 Οκτωβρίου, το μυστήριο έλαβε τέλος, καθώς οι αρχές ενημέρωσαν πως το άτυχο μοντέλο είναι ανάμεσα στα θύματα αυτού του μυστηριώδους εγκλήματος. Οι ίδιοι οι γονείς το επιβεβαίωσαν, αναγνωρίζοντας τα ρούχα της κοπέλας.

Έχουν ήδη συλληφθεί τρεις ύποπτοι, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν σχετίζονται με την υπόθεση.

Ο αδερφός της Γεσένια Εστεφανία Αλβαράδο, έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook: «Πέτα μακριά αδερφή μου. Θα μου λείψεις φίλη μου. Θα σε δω σύντομα, θα είμαστε πάλι μαζί, βασίλισσά μου».

Vuela alto hermana🕊 te voy a extrañar muchísimo💔 mi cuata, mi compañera de vida❤️ te veo pronto para volver estar juntos👫🙏🏻 mi Reyna Yessenia E. Alvarado 👑

Gepostet von Juan Carlos Alvarado Rivera amMontag, 5. Oktober 2020

Οι αρχές του Μεξικού κάνουν λόγο για περισσότερες από 50 εξαφανίσεις γυναικών τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην περιοχή όπου απήχθη η κοπέλα, δίνοντας πλέον μεγάλη βαρύτητα σε αυτές τις υποθέσεις. Σύμφωνα με στοιχεία, οι εξαφανίσεις αφορούν κυρίως κορίτσια 17 έως 23 ετών, γεγονός που εντείνει τις ανησυχίες πως πρόκειται για κάποιο κύκλωμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις