Ο μεγάλος ηθοποιός Morgan Freeman πρωταγωνιστεί σε ένα νέο PSA για το Creative Coalition και την Εθνική Ομάδα Εργασίας Blue Ribbon ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο COVID-19. Η διαφήμιση έχει τίτλο «Be There. This is Your Shot». Στόχος του ηθοποιού είναι να παροτρύνει όλο και περισσότερους Αμερικανούς στο να «φροντίζει ο ένας τον άλλον».

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη. Και μου λένε ότι, για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι με εμπιστεύονται», δηλώνει ο Freeman στο νέο PSA. «Λοιπόν, εδώ λέω ότι εμπιστεύομαι την επιστήμη και κάνω το εμβόλιο. Εάν με εμπιστεύεστε, θα κάνετε το εμβόλιο. Βοηθήστε να κάνουμε τον κόσμο μας ένα ασφαλές μέρος για να απολαύσουμε ξανά τον εαυτό μας. Σας παρακαλώ».

Εκτός από τον Freeman, πολλοί celebrities δημοσιεύουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον εαυτό τους να κάνουν τις δόσεις του εμβολίου. Με την κίνηση αυτή, θέλουν να ευαισθητοποιήσουν περισσότερο κόσμο να πράξει το ίδιο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Creative Coalition Robin Bronk πιστεύει ότι οι διάσημοι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα για την απόφαση του να κάνουν το εμβόλιο.

«Οι τέχνες έχουν εξαιρετική δύναμη να αλλάξουν τις καρδιές και τα μυαλά», δήλωσε ο Bronk. Σε μια άλλη δήλωση είπε ότι «Βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα γεγονότα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον COVID-19, ελπίζουμε ότι αυτό το PSA θα ωθήσει περισσότερους Αμερικανούς να σηκώσουν τα μανίκια και να εμβολιαστούν. Μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε ένα εμβολιασμένο έθνος και να εξαλείψουμε τη σοβαρή ασθένεια COVID μια για πάντα».

Ευχή όλων είναι να πάνε καλά τα πράγματα για όλο τον κόσμο και σύντομα να εμβολιαστούμε όλοι. Πρωταρχικής σημασίας είναι η ασφάλεια της ανθρώπινης υγείας και η εμπιστοσύνη στην επιστήμη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις