Το βουλγάρικο ακροδεξιό κόμμα ΒΜΡΟ, θέλοντας να δημιουργήσει συσπείρωση ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις 11 Ιουλίου, συνεχίζει την… επίθεση κατά της Βόρειας Μακεδονίας!

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής Ανγκέλ Τζαμπάσκι ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό επίσημο βίντεο του κόμματός του, με τίτλο: «Η «Μακεδονία» είναι βουλγαρική». Αφορμή για την ανάρτησή του υπήρξε η πρόσφατη επίσκεψη στη Σόφια του Ζόραν Ζάεφ.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που αποτελεί μέρος της εκστρατείας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία παρουσιάζει ουσιαστικά τα Σκόπια ως ιστορικό και πολιτιστικό κομμάτι της «Μεγάλης Βουλγαρίας», που ενίοτε «φτάνει» έως το Αιγαίο Πέλαγος.

Ο Τζαμπάσκι έγραψε στο προφίλ του

«Η «Μακεδονία» είναι βουλγαρική. Ένα γεγονός που δεν χρειάζεται απόδειξη. Γεγονός που ο Ζόραν Ζάεφ ξεχνά όταν βρίσκεται στα Σκόπια. Και θυμάται μόνο όταν ζητάει κάτι. Η Βουλγαρία αγαπούσε πάντα την «Μακεδονία». Όμως η Βουλγαρία δεν πρέπει να εκβιαστεί! Η φιλία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνέπεια. Η αλήθεια δεν μπορεί να παρακαμφθεί και η ιστορία πρέπει να απορρίψει τη μοίρα κάθε προδότη. «Η Βουλγαρία και οι Βούλγαροι πατριώτες θα συνεχίσουν τη μάχη μας για την αλήθεια!»!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις