Τουρκία: Η Εμινέ Ερντογάν, σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση με αφορμή το πρώτο της βιβλίο που έγραψε για την… Αφρική.

Ο χλιδάτος και πολυτελής βίος της οικογένειας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν, έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης τη στιγμή που η οικονομική κρίση και η φτώχεια χτυπούν «κόκκινο» στη χώρα.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά, μπήκε η Εμινέ Ερντογάν, σύζυγος του Τούρκου προέδρου, εξαιτίας του πανάκριβου ρολογιού στο αριστερό της χέρι.

Σχολιάζοντας το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Εμινέ Ερντογάν, με τίτλο: «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» ο βουλευτής Προύσσας του του «Καλού Κόμματος» (Iyi Parti) Αχμέτ Εροζάν σχολίασε καυστικά «O Ταγίπ γράφει, η κυρία Εμινέ δεν θα γράψει; Το στολισμένο με φωτογραφίες βιβλίο “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” κυκλοφόρησε… Σε αρμονία με την φτώχεια της Αφρικής το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonts… Αν δεν είναι απομίμηση, η τιμή του αρχίζει από τα 30.000 ευρώ».

Το βιβλίο «Τα αφρικανικά μου ταξίδια» είναι το πρώτο που φέρει την υπογραφή της Εμινέ Ερντογάν και πρόκειται για μία καταγραφή εντυπώσεων και αναμνήσεων από ταξίδια στην Αφρική, ακολουθώντας επίσημες επισκέψεις του Ταγίπ Ερντογάν. Το βιβλίο θα βγει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων στην Τουρκία αρχές Οκτωβρίου και σύμφωνα με το Anadolu η πρώτη κυρία της χώρας θα το δωρίσει σε συζύγους προέδρων και πρωθυπουργών κατά τη παραμονή του ζεύγους στη Νέα Υόρκη για την ετήσια σύνοδο του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις