Υμηττός: «Γνώριζε τον έναν, ο τράπερ έβαλε πιστόλι στον κρόταφο», υποστηρίζει ο πατέρας του 24χρονου
Ο πατέρας του θύματος περιέγραψε όσα έζησε ο γιος του στα χέρια των κατηγορουμένων.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρει ο πατέρας του 24χρονου που απήχθη από τον Υμηττό.
Συγκεκριμένα, περιέγραψε όσα έζησε ο γιος του τις ώρες που βρέθηκε μαζί με τους κατηγορούμενους για την απαγωγή - ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ένα γνωστός τράπερ. Όπως υποστήριξε ο πατέρας του 24χρονου, ο γιος του γνώριζε τον έναν από τους κατηγορούμενους.
«Ξέρετε τι θα πει να σε βασανίζουν, να έχει ο τράπερ το πιστόλι στον κρόταφο και οι άλλοι να προσπαθούν να σου κόψουν τα δάχτυλα;», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Εξηγώντας πώς κατάφερε να ξεφύγει ο 24χρονος, η φυγή του οποίου καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο, δήλωσε: «Πήγανε να πάνε να πάρουν τα λεφτά και μείνανε οι δύο (στο αμάξι). Πήγε να βάλει την ασφάλεια στο αμάξι και πετάχτηκε ο μικρός, τον χτύπησε τον έναν και έφυγε».
Μάλιστα, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι ο γιος του μετά από αυτό το περιστατικό είναι βασανισμένος και χτυπημένος στο κεφάλι. «Οι άνθρωποι είναι σκληροί εγκληματίες. Πέρασε βασανιστήρια. Δεν τον άφηναν να πάρει εμένα τηλέφωνο και εγώ θα τους πήγαινα τα 50 χιλιάρικα που θέλανε. Να μου σκοτώσουν το παιδί για 50 χιλιάρικα; 50.000 μετά 100.000. Υπάρχει ένας λόγος, είχε έναν λόγο ο οποίος ήταν ασήμαντος, καμία σχέση με οικονομικές διαφορές», δήλωσε ο πατέρας του 24χρονου.
«Δεν ήταν απαγωγή», ανέφερε ο δικηγόρος του τράπερ
Ο δικηγόρος του γνωστού τράπερ επεσήμανε ότι δεν ήταν απαγωγή, επειδή ο θύτης και το θύμα γνωρίζονταν. «Υπάρχει οφειλή από πλευράς του ανθρώπου που υπάρχει η διαφορά με τον βασικό κατηγορούμενο. Ο βασικός κατηγορούμενος είναι το δεύτερο πρόσωπο που εκπροσωπώ. Το τι έκανε ο πελάτης 5 χρόνια πριν δεν καθορίζει τη σημερινή του συμπεριφορά. Η αστυνομία δεν λέει για εγκληματική οργάνωση, ο εισαγγελέας μιλά για αυτό. Μεγαλοποιήθηκε από τα Μέσα η υπόθεση της δήθεν απαγωγής. Ο τραγουδιστής είναι αυτός που πήγε να πάρει το θύμα για να φύγει. Στο βίντεο που δείξατε, δεν είναι ούτε ο τραγουδιστής ούτε ο άνθρωπος που στέλνει τα μηνύματα. Ούτε το θύμα λέει κάτι γι΄ αυτόν. Τον αναφέρει απλώς παρόντα σε ένα χρονικό σημείο», υπογράμμισε.