Απίστευτες εικόνες σε σχολείο στη Νέα Ιωνία: Έσπασαν τοίχο με βαριοπούλα και βανδάλισαν τους τοίχους
Οι άγνωστοι είχαν κάνει ήδη μια πρώτη απόπειρα να μπουν στο σχολείο κι επέστρεψαν δύο ημέρες αργότερα για να ολοκληρώσουν το «έργο» τους.

Θλιβερές είναι οι εικόνες που αντίκρυσαν καθηγητές και μαθητές σε σχολείο στη Νέα Ιωνία. Άγνωστοι βανδάλισαν τους χώρους του σχολείου το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Μαΐου.
Όλα άρχισαν την Πέμπτη 15 Μαΐου, όταν οι καθηγητές του 3ου Λυκείου Νέας Ιωνίας διαπίστωσαν μια μικρή τρύπα στον τοίχο της αποθήκης. Αμέσως ειδοποιήθηκε συνεργείο και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου άγνωστοι άνοιξαν με βαριοπούλες μια τεράστια τρύπα στον τοίχο της αποθήκης, μπήκαν μέσα και αφού έκλεψαν χρώματα, στη συνέχεια βανδάλισαν και έβαψαν τους τοίχους.
Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε τις Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών του βανδαλισμού.