Η εισαγγελέας της δίκης της Χρυσής Αυγής εισηγήθηκε φιλότιμα δις για τη μη εκτέλεση της ποινής των καταδικασθέντων.
Ο Υπουργός Προ.Πο. πνιγμένος από το δίκιο του, υπερασπίζεται τον εαυτό του με 11 επιχειρήματα με ένα εξ αυτών να αναφέρει «αν η Αστυνομία παρακολουθούσε με οποιοδήποτε τρόπο τον Χ. Παππά θα παρανομούσε διπλά». Ασχέτως αν είχε πάψει να είναι κατηγορούμενος διότι είχε ήδη καταδικασθεί, 2 βδομάδες νωρίτερα απλά ανέμενε τη μη εκτέλεση της ποινής του.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ «απαλύνει» τις εντυπώσεις της φυγοδικίας του εγκληματία Χρήστου Παππά αναρωτώμενος σε τι επηρεάζει τη ζωή μας η φυγοδικία του.
Και η ΕΛΑΣ, μια ουδόλως άπειρη και… κουλή στη σύλληψη εγκληματιών υπηρεσία, ακόμα ψάχνει.

EUROKINISSI

Η έδρα του δικαστηρίου που με άμεμπτη εργαλειακή ορθολογικότητα, διέλυσε τα σκοτάδια, κι επιτέλους για μία φορά απόγονοι των ταγματασφαλιτών καταδικάζονται και τα θύματά τους δικαιώνονται, θα είναι υπόδειγμα  σύμπνοιας του κράτους δικαίου  με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Αυτό όμως που ακολούθησε μετά το πέρας της δίκης, θα μπορούσε να είναι κωμωδία του Μποστ αν δεν υπήρχαν νεκροί και άνθρωποι που γλίτωσαν από τις ανθρωποκτόνες διαθέσεις  χρυσαυγιτών.

Γνωρίζουμε ότι η εξάρθρωση της 17Ν έγινε επί υπουργίας του Μ. Χρυσοχοΐδη και με αυτό πορεύεται, όμως το έργο δεν του ανήκει. Ανήκει στις αγγλικές υπηρεσίες. Οι δυνατότητες του υπουργού περιορίζονται σε μικρής εμβέλειας projects τύπου «κατάληψη στέγης Rosa Nera».
Επίσης γνωρίζουμε ότι η ΕΛΑΣ έχει βαθύ know how στις παρακολουθήσεις και εξαρθρώσεις εγκληματικών ομάδων αλλά την ίδια στιγμή, αποδεδειγμένα, «θνήσκει» και υπέρ των καταδικασθέντων… Δεν είναι η πρώτη φορά που διαφεύγουν υπόδικοι ή καταδικασμένοι φασίστες από την ΕΛΑΣ δημιουργώντας υποψίες για ανοχή ή και συγκάλυψη εκ των έσω. Eπίσης είναι σύντομο ανέκδοτο ότι η αστυνομία δεν παρακολουθεί πολίτες χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

EUROKINISSI

Έχουμε λοιπόν ένα συνδυασμό που εύκολα ένας μεσήλικας καταδικασμένος νεοναζί εγκληματίας μπορεί να κοροϊδέψει. Ίσως και δύο εγκληματίες, αν αθροίσουμε και την περίπτωση του Λαγού. Προσωπικά δεν διακρίνω στους πολιτικά αρμόδιους χαμηλά αντανακλαστικά αλλά χαμηλή νοημοσύνη.
Τούτων δοθέντων εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στη συμμετοχή της Interpol.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις