Άρης Μουγκοπέτρος: Τα τελευταία δεδομένα για να παίξει ξανά κλαρίνο - «Τον παρατηρεί ψυχολόγος»
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του άτυχου μουσικού για τα τελευταία δεδομένα της κατάστασης της υγείας του καθώς και την αποκατάστασή του.

Νέα δεδομένα για την κατάσταση υγείας του Άρη Μουγκοπέτρου βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε για το άτυχο συμβάν που ευθύνεται για τον ακρωτηριασμό δυο δαχτύλων από έκρηξη κροτίδας.
Ο Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, ο δικηγόρος του μουσικού, μίλησε για τις τελευταίες ενημερώσεις των γιατρών που φαίνονται ιδιαίτερα αισιόδοξες. Ο Άρης Μουγκοπέτρος συναντήθηκε με τον γιατρό που τον είχε χειρουργήσει καθώς και με ψυχολόγο για να διαχειριστεί τόσο το μετατραυματικό σοκ από το ατύχημα αλλά και τις τελευταίες νομικές εξελίξεις της υπόθεσης.
Ο κ. Παπαναστασίου αναφέρει ότι υπάρχουν τραύματα για τα οποία θα χρειαστεί ο καιρός να κάνει... τη δουλειά του ενώ υπάρχει και συγκεκριμένο πλάνο για «τοποθέτηση άκρων» με σκοπό να ανταπεξέλθει πλήρως στις μελλοντικές επαγγελματικές του δραστηριότητες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του δικηγόρου του Άρη Μουγκοπέτρου:
«Είχε μια πολύωρη συνάντηση και με τον γιατρό που τον έχει χειρουργήσει αλλά και με ψυχολόγο επειδή υπάρχει το μετατραυματικό σοκ και με βάση όλα όσα διαδραματίζονται και τις τελευταίες μέρες και σε νομικό επίπεδο έχει ήδη αρχίσει και επηρεάζεται η ψυχολογία του», δήλωσε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου και στη συνέχεια προσθέτει: «Είναι ιδιαίτερα θετικός ο γιατρός που τον έχει χειρουργήσει ότι θα πάει καλύτερα το χέρι του βέβαια αντιμετωπίζει κάποια τραύματα που θα χρειαστεί καιρό να θρέψουν ενώ του άφησε και ένα παράθυρο ανοιχτό για τα δύο ακρωτηριασμένα δάχτυλα ούτως ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο μέλλον», εξηγεί.
Στη συνέχεια μίλησε για τη διαδικασία τοποθέτησης άκρων που θα επιβληθεί ο άτυχος μουσικός όπως του είπε ο γιατρός του, «ότι θα συμμετάσχει σε κάποιο συνέδριο ο ίδιος και ότι ο Άρης θα χρησιμοποιηθεί ως "παράδειγμα" ώστε να μπορέσουν να δουν αν θα μπορέσουν να του βελτιώσουν τα δάχτυλα και αν θα μπορέσουν να του δώσουνε όσον το δυνατόν καλύτερη επαφή με το κλαρίνο το οποίο έπαιζε και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο επάγγελμα του», αναφέρει κλείνοντας.