Ισχυρές καταιγίδες «σαρώνουν» τη Δυτική Ελλάδα- Τι είναι το overshooting top που χτύπησε την Κέρκυρα
Σημαντικά προβλήματα από την ισχυρή νεροποντή έχουν καταγραφεί σε Κέρκυρα, Κοζάνη και Ιωάννινα - Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας.

Σημαντικά προβλήματα από την ισχυρή νεροποντή έχουν καταγραφεί σε Κέρκυρα, Κοζάνη και Ιωάννινα - Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας.
Μπουρίνια και χαλαζοπτώσεις αναμένονται σε Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία - Το έκτακτο της ΕΜΥ και οι οδηγίες από την Πολιτική Προστασία.
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ, κάνει λόγο για βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που θα πλήξουν τα δυτικά.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις αναμένονται από σήμερα Πέμπτη 31 Ιουλίου.
Προσοχή συνιστά στους πολίτες η Πολιτική Προστασία, με την κακοκαιρία ωστόσο να μην διαρκεί πάνω από μία ημέρα.
Η ΕΜΥ προχώρησε στην δημοσιοποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού για ορισμένες περιοχές της χώρας που θα επηρεαστούν.
Από την Παρασκευή (25-07-25) το μεσημέρι και το Σάββατο (26-07-25) στα ανατολικά και κυρίως στο Αιγαίο θα επικρατούν ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ
Νέο στοιχείο η ενίσχυση του μελτεμιού από την Παρασκευή (25/7), που θα δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες για φωτιά.
Παράταση έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου παίρνει όπως όλα δείχνουν το κύμα καύσωνα που σαρώνει τη χώρα.
Υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται στη χώρα μας σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα που ξεκινά αύριο Δευτέρα - Πιθανή λήξη του καύσωνα το Σάββατο
Αλλάζει εντελώς ο καιρός από αύριο, Πέμπτη, με τον καύσωνα να δίνει τη θέση του σε θυελλώδεις ανέμους και δροσιά.
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σε πλήρη ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η ΕΜΥ - Πλήθος τουριστών στην Ακρόπολη παρά τη ζέστη.
Επικαιροποιήθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.
Νέος καύσωνας φτάνει στη χώρα μας ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Τι αναφέρει αναλυτικά η ΕΜΥ.
Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επιφυλακή και συνιστά στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί και να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας.
Πού θα εκδηλωθούν τα εντονότερα φαινόμενα - Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία.
Διακοπές ρεύματος και δρόμοι ποτάμια στην Αττική, μεγάλες οι καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες.
Έκτακτη ανακοίνωση για την επιδείνωση του καιρού σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου και αύριο Σάββατο 21 Ιουνίου, εξέδωσε η Πολιτική Προστασία.
Η μετεωρολογική υπηρεσία επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Έρχονται σφοδρές καταιγίδες με μπουρίνια και χαλάζι.