Έπειτα από οκτώ χρόνια το «Ράλι Ακρόπολις» επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC. Tο διάσημο ράλι της Ελλάδας θα διεξαχθεί στο διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου και θα έχει έδρα στη Λαμία. Ωστόσο, η επίσημη εκκίνηση θα γίνει στην καρδιά της Αθήνας.

«Το Ράλι Ακρόπολις» επιστρέφει με τον χαρακτήρα που του αξίζει, δηλαδή τον παγκόσμιο χαρακτήρα, τον λεγόμενο WRC» ανέφερε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του ιστορικού αγώνα, θα υπάρξει ειδική διαδρομή γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Γεγονός που σημαίνει πως η εικόνα από την καρδιά της Αθήνας θα σταλεί μέσω των τηλεοπτικών δικτύων και τις ανταποκρίσεις των δημοσιογράφων σε περισσότερες από 100 χώρες.

«Θα έχουμε την αφετηρία -ελπίζω να συμφωνήσει το ΚΑΣ- στην Ακρόπολη, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και θα έχουμε για πρώτη φορά και αγώνα μέσα στο κέντρο της πόλης, γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Είναι, λοιπόν, μία τρομερή διαφήμιση για την πόλη, είναι μία τρομερή διαφήμιση για την Αθήνα» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις