Σε 124.651 ευρώ ανέρχεται το ποσό που συγκεντρώθηκε από το bazaar βιβλίου που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΒΗΜΑ FM 99,5 και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με στόχο την διάθεσή του για την υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), το οποίο στηρίζει καθημερινά περίπου 20.000 ανθρώπους.

Για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου ευχαρίστησε με δηλώσεις του στον BHMA FM ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, καθώς και τον ίδιο τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη “για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δομές κοινωνικής στήριξης του δήμου Αθηναίων”.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ και δημοτική σύμβουλος, Ελένη Κατσούλη, δήλωσε ότι “είναι το έβδομο bazaar που γίνεται, με βιβλία του ΔΟΛ, για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων της Αθήνας”.

“Απαιτείται να ενθαρρυνθούν κι άλλοι φορείς να προχωρήσουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες, διότι οι ανάγκες είναι διαρκώς αυξανόμενες”, πρόσθεσε στο τέλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις