Σε δεσμευτική συμφωνία με την “Saga Consultoria E Representacoes Comerciais E Empresariais” (“SAGA”) στη Βραζιλία, για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην “Intralot do Brasil Comércio de Equipamentos e Programas de Computador LTDA” (“Intralot do Brasil”), που αντιπροσωπεύει το 80% του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα ψήφου της εταιρίας, προχώρησε η Intralot.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η “Saga” είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της “Intralot do Brasil” συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%.

Η Intralot θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην “Intralot do Brasil” μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το συνολικό τίμημα από την πώληση της συμμετοχής ανέρχεται σε 700 χιλιάδες ευρώ. Η “Intralot do Brasil” συνεισέφερε 0,5% στα συνολικά ενοποιημένα Κέρδη Προ Φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου Intralot κατά το 2020.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε τυπικές προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές. Η Εταιρεία θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως απαιτείται από το ρυθμιστικό πλαίσιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις