Το Μεξικό φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για τη street food εμπειρία που προσφέρει, «γαργαλώντας» τη γεύση ντόπιων και επισκεπτών. Κι επειδή ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να φτάσετε μέχρι εκεί για να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις του, σας προτείνουμε να φυλάξετε τα χρήματα από τα αεροπορικά και να «πεταχτείτε» μέχρι τα αγαπημένα σας TGI Fridays, για να δοκιμάσετε τα Mexican Antojitos και να ζήσετε την παραδοσιακή street food εμπειρία που προσφέρεται στις τοπικές αγορές των δρόμων του Μεξικού.
Οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι πολλοί και λαχταριστοί κι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε χαρακτηριστικές μεξικάνικες γεύσεις, όπως τα Pancho Villa Nachos με μοσχάρι σιγομαγειρεμένο στο φούρνο ή το Diego Rivera Burrito Bowl με ρύζι, καλαμπόκι, guacamole και κόκκινα φασόλια μαγειρεμένα με chili.
Κι αν έχετε φαντασία, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας συνδυασμό Tacos για ορεκτικό ή κυρίως γεύμα, επιλέγοντας ανάμεσα σε Street tacos (3 tacos με επιλογή filling από ψιλοκομμένο μοσχάρι, χοιρινό carnitas ή chicken ranchero), Double street tacos -για διπλάσια απόλαυση- με 6 tacos και επιλογή δύο διαφορετικών filling ή Tacos plate για εσάς που θέλετε να συνοδεύσετε τα tacos με 2 παραδοσιακά sides. Κι αφού τελειώσετε, επιλέξτε τα sides που προτιμάτε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές και ιδιαίτερες γεύσεις: Fresh Lime Cilantro Corn Mix, Spicy Corn Mix, Red Beans Mix, Green Rice, Spanish Rice και Guacamole.
Και επειδή Μεξικό χωρίς margaritas δε γίνεται, δοκιμάστε το αγαπημένο cocktail στις καλοκαιρινές του εκδοχές με βάση την τεκίλα Jose Cuervo®: The Best Fridays™ Margarita, Spicy Pineapple Margarita και Mango Margarita και συνδυάστε τα ιδανικά με τα Chips & Dips (Corn ή Flour Tortilla Chips με 5 συνοδευτικά dips: Lime Cilantro, Fresh Guacamole, Mexican Salsa, Chipotle Sour Cream και Ranchero Sauce).
Αν οι αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις είναι ανάμεσα στις αγαπημένες σας, μέχρι τα τέλη Αυγούστου τα TGI Fridays σκοπεύουν να σας πάνε πολλές φορές μέχρι το Μεξικό!
Πληροφορίες: TGI FRIDAY’S, www.fridays.gr, https://www.facebook.com/tgi.fridays.greece
Πηγή: www.clickatlife.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις