Στενεύει οι κλοιός για τη”μαυροντυμένη” γυναίκα που έριξε βιτριόλι στο 34χρονο θύμα στην Καλλιθέα. Από τα τρία πρόσωπα που εξέταζαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ως ύποπτα, απέκλεισαν το ένα, καθώς έχει ισχυρό άλλοθι και δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα.

Το επόμενο 48ωρο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης και είναι πολύ πιθανό ο φάκελος να κλείσει μέσα το Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.  Την ίδια ώρα, η κατάθεση πρώην συντρόφου του θύματος δίνει νέα στοιχεία και λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή της 34χρονης με ιδιαίτερη σημασία για τις έρευνες. Τα τελευταία 24ωρα οι αρχές σαρώνουν τις τηλεφωνικές κλήσεις του θύματος και αναλύουν βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν λάβει από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο το σημείο της επίθεσης αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

«Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό», τονίζουν αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πορεία των ερευνών για την υπόθεση. Την Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση των αστυνομικών με το 34χρονο θύμα στο δωμάτιο της Μονάδας Εγκαυμάτων, όπου νοσηλεύεται. Η επικοινωνία τους αναβλήθηκε, καθώς η γυναίκα ήταν εξαντλημένη. Πλέον οι αστυνομικοί  περιμένουν από τους γιατρούς να ορίσουν πότε η 34χρονη Ιωάννα θα είναι σε θέση να τους μιλήσει. Μόλις πάρουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να την επισκεφθούν και να της θέσουν στοχευμένες ερωτήσεις που να αφορούν σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σαρώνουν επαφές και βίντεο

Στα εργαστήρια του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να ξεθολώσουν το πρόσωπο της δράστιδος σε συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα της περιοχής και να «φωτίσουν» τα φωτογραφικά καρέ. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν ότι θα ξεκαθαριστεί ποιο από τα δύο πρόσωπα που εξετάζουν, είναι η θολή φιγούρα στο βίντεο.

Ένα ακόμα στοιχείο που θα βοηθήσει στη λύση του μυστηρίου της επίθεσης είναι το «σάρωμα» του κινητού της 33χρονης. Ωστόσο για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να «σαρώσουν» το κινητό της 34χρονης κοπέλας πρέπει πρώτα ο εισαγγελέας να αλλάξει την κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μόλις γίνει αυτό, οι αστυνομικοί θα δουν εάν το σήμα του κινητού τηλεφώνου κάποιας από τις δύο ύποπτες εντοπίστηκε στην Καλλιθέα και είναι πιθανό να σχηματίσουν δικογραφία. Γι’ αυτό οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» και το στίγμα των κινήσεων των δύο υπόπτων γυναικών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις