Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ίδιος είπε στην Ιωάννα πως συνελήφθη η ύποπτη και της αποκάλυψε την ταυτότητά της, ενώ ανέφερε πως η Ιωάννα πάγωσε στο άκουσμα του ονόματος της ύποπτης. Μάλιστα, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί το πολύ πέντε φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ τον σύντροφό της δεν το είχε γνωρίσει ποτέ.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έμαθε ποια είναι. Στην αρχή της είπα ότι έγινε μια προσαγωγή και ύστερα της είπα ποια γυναίκα συνελήφθη και πάγωσε». Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο σύντροφος της 35χρονης είχε κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook στην 34χρονη Ιωάννα και αυτή φαίνεται να ήταν η αφορμή. «Μιλάμε για μια όχι απλά ασήμαντη, αλλά απίστευτη αφορμή» σχολίασε ο συνήγορος της οικογένειας.

«Επειδή έχει πάει τρία ταξίδια και κρατάει μια τσάντα δεν μπορούμε να βγάλουμε όλη τη ζήλια και την κακία μας πάνω σε αυτό το παιδί. Είναι τραγικό αλλά συμβαίνει…» κατέληξε ο κ. Λύτρας. «Θα φτάσουμε στο σημείο να κατηγορούμε ανθρώπους γιατί κάνουν κάτι απλό, θα μπαίνουμε σε υποψίες που βρήκαν τα χρήματα να κάνουν ταξίδια… Υπήρξε διασυρμός και ανθρωποφαγία για το θύμα» έσπευσε να τονίσει.

Σημειώνεται πως η 35χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2020, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Στη συνέχεια η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020. Μέχρι τότε θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενη. Σύμφωνα με την δικογραφία η 35χρονη φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 για προσωπικούς λόγους. Η ίδια αρνείται την κατηγορία και σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, δεν έχει εμπλοκή στην επίθεση. Ο ίδιος είπε ότι την Παρασκευή θα έχει στα χέρια του αντίγραφο της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις