Ευχάριστα τα νέα για την οικογένεια της 14χρονης Αντριάννας Μ., η οποία είχε εξαφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή του Παγκρατίου. Η περιπέτεια της μικρής κοπέλας είχε αίσιο τέλος, όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς βρέθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, τις πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Αντριάννα Μ. βρέθηκε στην περιοχή του Παγκρατίου χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικού από την ομάδα ΔΙΑΣ, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Αντριάννα Μ. είναι καλά στην υγεία της. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», επισημαίνει ότι θα βρίσκεται κοντά στην Αντριάννα Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί». Επίσης, παρακαλεί για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας της μικρής, από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο εφιάλτης για την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη, η τύχη της οποίας αγνοείται. Σημειώνεται πως η μητέρα της, Δήμητρα Χατζηλεμονιά, ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι μια γυναίκα τη φώναξε με το όνομα της στην οδό Καισαρείας και την πήρε μακριά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μαζί με τη μικρή Μαρκέλλα βρισκόταν ένας συμμαθητής της. Όπως δήλωσε το αγόρι στους αστυνομικούς και στη μητέρα, τη στιγμή που αποχαιρέτισε την Μαρκέλλα, είδε μια νεαρή γυναίκα να την πλησιάζει, να φωνάζει το όνομά της και να την τραβάει από το χέρι. Ωστόσο, ο μικρός κατέθεσε ότι ο ίδιος πρώτα είπε το όνομα της Μαρκέλλας και στη συνέχεια η άγνωστη το επανέλαβε. Ο ανήλικος την ακολούθησε για λίγα μέτρα, όμως, μετά σταμάτησε γιατί φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτός από την γυναίκα.

Ο συμμαθητής της Μαρκέλλας έδωσε στην Αστυνομία πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών της γυναίκας που είδε. Ανέφερε ότι το χρώμα των μαλλιών της ήταν κόκκινο, ήταν κοντή και είχε κάτι παράξενο στο πρόσωπό της. Η ηλικία της είναι περίπου στα 30. Την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της 10χρονης ανέφερε πως το μυαλό του δεν πάει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που να ήθελε να αρπάξει την Μαρκέλλα. Αυτή τη στιγμή, αστυνομία και εθελοντές κάνει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι το σπίτι της μικρής Μαρκέλλας απέχει μόλις 200 μέτρα από το σχολείο.

«Την πήρε μια κοκκινομάλλα»

Ήταν 13.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (11.06.2020) όταν η 10χρονη Μαρκέλλα έφυγε από το 101 δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε για το σπίτι της, στην οδό Καισαρείας, που απέχει 200 μέτρα από το σχολείο. Η Μαρκέλλα ήταν με έναν συμμαθητή της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις