Μετανιωμένη εμφανίζεται η κατηγορούμενη για την αρπαγή της Μαρκέλλας και ανατρέπει τα όσα είχε αρχικά πει για ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί. «Θέλω να επανορθώσω» δηλώνει. Η 33χρονη μέσα από το κρατητήριο υποστηρίζει στον ΣΚΑΙ ότι δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ‘ή κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί.

Σχετικά με την πρώτη της κατάθεση στην οποία είχε πει ότι είχε ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί, τώρα αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό, τις στιγμές και τις συνθήκες της σύλληψης. Υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη. «Ήθελα να του δώσω μόνο αγάπη και στοργή».

Δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει ενώ ελπίζει πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Η κατάθεση της

Στην κατάθεση που έδωσε ομολογεί πως είπε στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.Περιγράφει πως εκμεταλλεύθηκε το παιδί και πως του έδωσε ναρκωτικά.

Για την ίδια όλα είχαν «πάει λουκούμι», όπως λέει χαρακτηριστικά, έως του σημείου που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Το παιδί ανησύχησε και εκείνη αποφάσισε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg, μια ποσότητα που θα μπορούσε ακόμη και να προκαλέσει το θάνατο του παιδιού. «Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου», καταθέτει, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει: «Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί. (…)».

Πώς έγινε η αρπαγή

«Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά τής … και ότι έχω συνεννοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Νόμιζε ότι θα παίξει με την … και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πήγαμε στην Καλαμάρια. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου μου έκατσε «λουκούμι». Μόλις φτάσαμε η Μαρκέλλα διαπίστωσε πως έλειπε η… και λέω μπλέξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει όποτε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ό,τι θέλει και όλα θα πάνε καλά».

Θεσσαλονίκη Μαρκέλλα: Ήταν συμμαθήτρια με την κόρη της «κοκκινομάλλας» – Ενδείξεις για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας [vid]

Η κατηγορούμενη που δια του συνηγόρου της αρνήθηκε τις κατηγορίες της αρπαγής, περιγράφει όσα έγιναν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά. «Φοβήθηκα μήπως δηλωθεί η εξαφάνιση όταν φθάσαμε στο διαμέρισμα. Εγώ την ήθελα για μένα». Περιγράφει πως πήρε φαγητό για το παιδί και ότι αργότερα «βαφτήκαμε και οι δύο και βγάλαμε φωτογραφίες». Αυτές τις φωτογραφίες είχε στο κινητό της, αλλά τις έσβησε πριν τη σύλληψή της. Κάποια στιγμή και αφού έχει βάλει το παιδί για μπάνιο, μπαίνοντας και εκείνη στη μπανιέρα, και ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, η μικρή βλέπει ότι την αναζητούν. Τότε το παιδί αγχώθηκε «πάρα πολύ». «Αγχώθηκα και εγώ και της έδωσα τρία xanax του 1 mg με κουτάλι όπως το σιρόπι». Η κατηγορούμενη ομολογεί ότι έκανε χρήση κοκαΐνης και xanax και ξάπλωσε μαζί με το ναρκωμένο και αδύναμο να αντιδράσει παιδί.

Την επόμενη μέρα «έβαλε στα δόντια» του παιδιού κοκαΐνη. Του είπε ότι την επόμενη μέρα θα την επέστρεφε στη μαμά της και το πρωί του Σαββάτου, αφού άφησε τη Μαρκέλλα κοντά στο πρατήριο καυσίμων όπου βρέθηκε, φρόντισε να πετάξει το κινητό της και πήρε ταξί για να μεταβεί στην Παραλία Κατερίνης, όπου συνελήφθη. Είχε προλάβει να κόψει και να βάψει τα μαλλιά της και να σπάσει τον υπολογιστή της. Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις