Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν το πρωί οι αστυνομικοί, όταν εντοπίστηκε στην περιοχή της Παγόδας, στο λιμάνι του Πειραιά, νεκρή μια 40χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μια άστεγη γυναίκα, ενώ φέρει τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Λιμενική Αρχή Πειραιά.

Ένα ακόμα πτώμα αυτή τη φορά στα Βοτσαλάκια

Σημειώνεται πως την Τετάρτη είχε εντοπιστεί πτώμα σε παραλία του Πειραιά. Συγκεκριμένα, στις 8/7 εντοπίστηκε και ανασύρθηκε πτώμα από την παραλία Βοτσαλάκια. Το πτώμα εντοπίστηκε 7 μέτρα από την ακτή, έφερε σακούλα στο κεφάλι, ενώ πρόκειται για άνδρα περίπου 80 ετών.

Η γυναίκα που εντόπισε τη σορό και ειδοποίησε τις αρχές φέρεται να είπε στις αρχές ότι το πτώμα ήταν χτυπημένο. Την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός ότι το κεφάλι του 80χρονου άνδρα ήταν τυλιγμένο με σακούλα. Την προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Πειραιά η οποία ζήτησε και τη διεξαγωγή νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.