Σαντορίνη: Ο άτυχος 69χρονος βρέθηκε πίσω από την ρεσεψιόν απανθρακωμένος με μικρής έκτασης φωτιά που είχε περιοριστεί στο σώμα του-Έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σε ένα ξενοδοχείο και πολυτελή βίλα στην περιοχή της Καλντέρας, στην Οία της Σαντορίνης.

Γύρω στις 9 το πρωί χθες (27/11/2020), κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Πυροσβεστική καθώς είδαν καπνό από το εσωτερικό του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα από την reception. Όταν οι τέσσερεις πυροσβέστες έφτασαν τα έχασαν, καθώς διαπίστωσαν ότι το μοναδικό σημείο που υπήρχε πυρκαγιά ήταν στο… σώμα του 69χρονου ιδιοκτήτη. Κάποιοι του είχαν βάλει φωτιά για να τον κάψουν, ενδεχομένως και ζωντανό. Ο χώρος αποκλείστηκε άμεσα και κλήθηκε η Αστυνομία.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι προηγήθηκε και αν ο δράστης ή οι δράστες έχουν χτυπήσει και στη συνέχεια προσπάθησαν να κάψουν τον 69χρονο για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Πάντως οι υπόλοιποι χώροι του ξενοδοχείου δεν ήταν αναστατωμένοι. Η υπόθεση κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και γι’ αυτό το λόγο αστυνομικοί από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα μεταβούν αύριο στο πανέμορφο νησί για να βοηθήσουν στις έρευνες, λόγω της εμπειρίας τους, ενώ στη Σαντορίνη θα πάνε και ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν κάποια ίχνη που ενδεχομένως να είναι αίματα αλλά μένει να ταυτοποιηθούν και εργαστηριακά. Αρχικά, η Πυροσβεστική κλήθηκε από περιοίκους για φωτιά που είχε ξεσπάσει στον χώρο και όταν έφτασαν οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 69χρονο ιδιοκτήτη απανθρακωμένο, πίσω από την ρεσεψιόν της επιχείρησής του στην οποία διέμενε κιόλας.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά που έχει περιοριστεί στο σώμα του και άρα δεν μεταδόθηκε σε αυτό από κάποιο άλλο σημείο, ενώ επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία. Η έρευνα βρίσκεται σε πού αρχικό στάδιο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Λόγω της απανθράκωσης της σορού δεν είναι δυνατή εκ πρώτης όψεως η διαπίστωση αν υπάρχουν τυχόν τραύματα που προηγήθηκαν της φωτιάς, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ακολουθήσει, ωστόσο υπήρχε αίμα γύρω από τη σορό του θύματος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις