«Άγιο» είχε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένα 13χρονο κορίτσι σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας καθώς ένας άνδρας 45 ετών, επεδίωξε να αρπάξει το κορίτσι και να το βάλει στο αυτοκίνητο του, στο οποίο μάλιστα βρέθηκαν και υπνωτικά χάπια.

Την ώρα που η 13χρονη έκανε ποδήλατο, ο άνδρας την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί. Φέρεται μάλιστα να της είπε: «Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ. Είναι νύχτα και επικινδυνά να κυκλοφορείς μόνη σου».

Το κοριτσάκι αρνήθηκε να επιβιβαστεί και συνέχισε να κάνει ποδήλατο. Ωστόσο, εκείνος ήταν ιδιαίτερα επίμονος και για αρκετά μέτρα ακολουθούσε την ανήλικη η οποία συνέχισε να του απαντά αρνητικά. Η άρνηση του παιδιού τον εκνεύρισε με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα το αυτοκίνητο μπροστά της. Βγήκε από αυτό και της είπε με έντονο ύφος «Μπες μέσα τώρα».

Αμέσως η 13χρονη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο να ακούσουν τις φωνές της. Τότε εκείνος μπήκε στο όχημα, πάτησε γκάζι επιχειρώντας να εξαφανιστεί. Παρόλα αυτά, οι πολίτες είδαν το αυτοκίνητο και έδωσαν τα στοιχεία του. Όταν τον οδήγησαν στο Τμήμα διαπίστωσαν πως πρόκειται για άτομο το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις απάτης καθώς παρουσιάζονταν σε πολίτες στην Ραφήνα ως λογιστής εξαπατώντας τους αρπάζοντας τους χρήματα.

Παράλληλα έχει απασχολήσει και για απόπειρα αρπάγης. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε δίωξη εκτός από παρενόχληση ανήλικου αλλά και για απόπειρα αρπάγης παιδιού.

Αυτό που θα εξετάσουν πολύ σοβαρά οι αρχές είναι εάν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις