Ακόμη ένα περιστατικό παρενέργειας του εμβολίου της Johnson & Johnson έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 19/6 στη Φθιώτιδα. Πιο συγκεκριμένα, μια 35χρονη, μητέρα τριών παιδιών, παρουσίασε έντονα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της.

Αρχικά η γυναίκα είχε μεταφερθεί στο ΚΥ Στυλίδας, και από εκεί στα Επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 4μμ το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8μμ, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι αυτό στις 9:3ο τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί της έκαναν εξετάσεις και «στις 2:30 τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι….», είπε ο σύζυγό της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η 35χρονη τώρα είναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως μας είπε ο σύζυγος οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος.

Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις