Τις δικές του απαντήσεις αναμένεται να δώσει ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο 33χρονος πιλότος ετοιμάζεται να ξεκαθαρίσει την θέση του, για το τι τον οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θέλοντας έτσι να βάλει τέλος στις όποιες ανακρίβειες έχουν ειπωθεί τόσο για τον ίδιο όσο και για την υπόθεση.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο ίδιος αναφέρει πως μετανιώνει για ότι έκανε, διαψεύδει ότι υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου και υποστηρίζει πως τον ενδιαφέρει το καλό του παιδιού του. «Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση» υποστηρίζει ο δολοφόνος της Καρολάιν.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας» συμπληρώνει.

Αναφορικά με τα σενάρια για οικονομικές προστριβές ανάμεσα στις οικογένειας του ζευγαριού, υποστήριξε ότι «δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας».

Μέσα στη φυλακή, ο 33χρονος συνεχίζει να περνάει τον περισσότερο χρόνο με τον πρώην σωφρονιστικό με τον οποίο κυρίως συναναστρέφεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις