Στυλίδα ναρκωτικά: Στα Δικαστήρια Λαμίας νωρίτερα από το προγραμματισμένο, έφτασαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες από το κύκλωμα ναρκωτικών της Στυλίδας.

Τα μέλη του κυκλώματος, που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούνται για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, όπλων και του εθνικού τελωνειακού κώδικα. Ένας εκ των δραστών, είναι αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος.

Φωτό lamianow.gr

Στυλίδα ναρκωτικά: Πολυσέλιδη δικογραφία με πολλά ονόματα

Συγκεκριμένα, η δικογραφία περιλαμβάνει εκατοντάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, οι οποίες μπλέκουν και άλλα μέλη στο κύκλωμα αλλά και πελάτες – μεταξύ άλλων και γνωστός ηθοποιός.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από τη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω στα διερευνώμενα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες κατά τις μεταξύ τους επικοινωνίες χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις, προκειμένου να αποκρύπτουν τη δραστηριότητά τους από τις διωκτικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε οικίες και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • 257,9 γραμμάρια κάνναβη,
  • 10 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 4,55 γραμμάρια κοκαΐνη,
  • 325 γραμμάρια λαθραίου καπνού,
  • πιστόλι με γεμιστήρα,
  • μεταλλική σιδερογροθιά,
  • 57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου,
  • κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim ,
  • 4.800 ευρώ

Απόστολος Γκλέτσος: Αρνείται κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση, πληροφορίες ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έναν γνωστό ηθοποιό στο πελατολόγιό του. Με δηλώσεις του ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης.

«Λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για την υπόθεση και αρνήθηκε την εμπλοκή του και τονίζει ότι «η αλήθεια θα λάμψει».

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων πρόσθεσε για το διαβιβαστικό: «Αναφέρει ότι “φέρεται”. Όταν θα αποδειχθεί, θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις