Σε δηλώσεις έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την απολογία της Έφης Κακαράντζουλα.

«Σήμερα περίμενα να πάρω απαντήσεις. Δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε κατά τη δικογραφία της καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία και το νοσοκομείο, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση της. Ότι είναι αμετανόητη», είπε.

INTIME

Η δήλωση της Ιωάννας έξω από το δικαστήριο

Οι δηλώσεις των δικηγόρων της Ιωάννας

Σε σχετική ερώτηση που της έγινε για το εάν δέχεται τη συγγνώμη της κατηγορούμενης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν απάντησε, με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή να παρεμβαίνει και να δηλώνει πως δεν γίνεται αποδεκτή.

«Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε», σημείωσε ο κ. Αλεξανδρής. Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Την ίδια ώρα, ο έτερος δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης “εσύ Ιωάννα ξέρεις”. Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις