Πέραμα: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικό όρο και οι επτά αστυνομικοί που εμπλέκονται στη δολοφονία του 20χρονου στο Πέραμα, αποφασίστηκε μετά τη 12ωρη απολογία των αστυνομικών, στην 4η ανακρίτρια Πειραιά και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι επτά αστυνομικοί στα πολυσέλιδα υπομνήματά τους και απαντώντας στις ερωτήσεις της 4ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά, αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και σε καμιά περίπτωση δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρ εναντίον όσων επέβαιναν στο άσπρο Χιουντάι, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν θύματα αστυνομικοί.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο στις δηλώσεις του για μία «ενδελεχή έρευνα» και επισήμανε ότι η ανακρίτρια έκανε εξαντλητικές ερωτήσεις στους αστυνομικούς.

Όσον αφορά στον 14χρονο Ρομά, ο οποίος εμφανίστηκε στις Αρχές ως ο οδηγός του οχήματος, ο κ. Κούγιας τόνισε ότι διαφέρει προς το ύψος και τον σωματότυπο του ατόμου που είδαν οι αστυνομικοί να διαφεύγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 14χρονος υποστήριξε πως δεν σταμάτησε όταν τους καταδίωκαν οι αστυνομικοί από το Αιγάλεω επειδή φοβόταν και ομολόγησε πως ήταν εκείνος που οδηγούσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις