Ρέθυμνο ξύλο σε μπαρ: Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε γνωστό μπαρ στο Ρέθυμνο της Κρήτης πριν από λίγες ημέρες. Κάποιοι από τους πελάτες θέλησαν να μπουν στο κατάστημα χωρίς να υποβληθούν στον απαραίτητο έλεγχο για πιστοποιητικά. Οι νεαροί, μάλιστα, επιχείρησαν να εισβάλουν μέσα στο μαγαζί με αυτοκίνητο 4×4, σπάζοντας την είσοδο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι νεαροί που ήθελαν να μπουν στο μπαρ χωρίς έλεγχο μπήκαν σε ένα μεγάλο αγροτικό αυτοκίνητο και επιχείρησαν δύο φορές να μπουν στο μαγαζί. Όμως, δεν περιορίστηκαν εκεί και η ένταση συνεχίστηκε με μπουνιές κλωτσιές και ρίψεις αντικειμένων.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση ενώ οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε. Βίντεο που τράβηξε περαστικός αλλά και ακόμα ένα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού δείχνουν τις σκηνές που διαδραματίστηκαν.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαροί προσήχθησαν. Ωστόσο, δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις και δεν σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις