Βόλος: Ο δράστης μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας 12 χρόνια πριν στη Νέα Ιωνία του Βόλου, είναι ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε πριν λίγες ημέρες τη νονά του για 2000 ευρώ.

Τότε, σε ηλικία 27 ετών είχε δολοφονήσει μια γυναίκα που κατά τραγική ειρωνεία είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου!

Ο δικηγόρος του Γιάννης Μηλίνης δηλαδή, παρά το προσωπικό δράμα που βίωνε, κλήθηκε να υπερασπιστεί τον 39χρονο, χωρίς να γνωρίζει μέχρι σήμερα ότι πρόκειται για τον δολοφόνο της ίδιας του της μητέρας, ενώ και παλιότερα τον είχε υπερασπιστεί σε διάφορες υποθέσεις που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο δολοφονιών ήταν αρκετά.

Οι μαχαιριές ήταν πολλές, σχεδόν στα ίδια σημεία των σωμάτων. Η νονά βρέθηκε νεκρή με 42 μαχαιριές, η γυναίκα που δολοφονήθηκε πριν 12 χρόνια 20 μαχαιριές.

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία 12 χρόνια μετά

Στα χέρια της 69χρονης που είχε δολοφονηθεί πριν 12 χρόνια είχε βρεθεί γεννητικό υλικό, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν ορφανό και τελικά ταυτοποιήθηκε με αυτό του 39χρονου που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για τη δολοφονία της νονάς του η οποία είχε βρεθεί νεκρή σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της με 42 μαχαιριές. Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι είναι ναρκομανής και ότι δολοφόνησε την νονά του για να της πάρει 2.000 ευρώ.

Η γυναίκα που είχε δολοφονήσει πριν 12 χρόνια ήταν επίσης γνωστή του, γειτόνισσα των παππούδων του. Οι παππούδες του έμεναν στο ισόγειο και εκείνη στον τρίτο όροφο. Στοιχεία που είχαν βρεθεί στο χώρο του εγκλήματος 12 χρόνια πριν έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, καθώς τον είχε κεράσει γλυκό πριν της επιτεθεί και την σκοτώσει, ενώ η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη.

Σχετικά με τα αίτια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το άγριο έγκλημα 12 χρόνια πριν είχε γίνει για χρήματα, όπως και στην περίπτωση της δολοφονίας της νονάς του, ωστόσο δεν είχε διαπιστωθεί να λείπουν.

Πέθανε ο πατριός του λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του πρόσφατου εγκλήματος

Εντωμεταξύ, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του στυγερού πρόσφατου εγκλήματος, τη δολοφονία της νονάς δηλαδή, κατέληξε και ο πατριός του δράστη, καθώς με την αποκάλυψη της δολοφονίας δεν άντεξε το σοκ, έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις