Κάρπαθος: Συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι έρευνες για την προέλευση του ροζ βίντεο με τις προσωπικές στιγμές ενός νεαρού άνδρα, η διακίνηση του οποίου φέρεται να στάθηκε η αφορμή για να αυτοκτονήσει ο πατέρας του στην Κάρπαθο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του ακριτικού νησιού σε συνεργασία με επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έχουν ληφθεί ανωμοτί καταθέσεις από 6 άτομα που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους το βίντεο με προσωπικές στιγμές του 32χρονου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», το εν λόγω βίντεο δεν ήταν καινούριο αλλά είχε μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον πριν από 6-7 έτη.

Μια άλλη εκδοχή αναφέρει ότι ο άλλος άνδρας, που φέρεται να συμμετέχει στην ερωτική συνεύρεση, προέβη σε καταγγελίες που προκάλεσαν νέο κύκλο ερευνών.

Ο εμφανιζόμενος αρχικώς ως εφήμερος σύντροφος του γιου του αυτόχειρα φέρεται να διαψεύδει ότι ήταν εκείνος στο βίντεο δημόσια, αν και από την έρευνα φέρεται να προέκυψε ότι είχε δώσει το βίντεο σε συνάδελφό του.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που διεξάγεται για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ. Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης, που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

Περιπλέκεται η υπόθεση

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι διαψεύδονται συγγενείς του αυτόχειρα που δημοσίως δήλωσαν ότι το βίντεο στάθηκε αφορμή για να θέσει τέρμα στη ζωή του ο 60χρονος, καθώς πλέον υποστηρίζεται από μάρτυρες ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος.

Το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου ο 60χρονος σε στάβλο έξω από την οικία του έθεσε τέρμα στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, ενώ οικείο του πρόσωπο ισχυρίζεται ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ήθελε να πουλήσει τα ζώα του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γιος έχει απασχολήσει εξάλλου τη δικαιοσύνη σε υπόθεση διάθεσης μικροποσότητας ναρκωτικών για ιδίαν χρήση σε μια γυναίκα και μάλιστα εκκρεμεί δίκη μετά από αναβολή όπου και θα επιδιώξει την αθώωσή του.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν αρμοδίως θέλουν τις Αρχές να εξετάζουν κι άλλα βίντεο με πρωταγωνιστές εκτός από άνδρες και γυναίκες του νησιού.

Σε κάθε περίπτωση, τα κινητά που ελέγχονται θα αποσταλούν για πραγματογνωμοσύνη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Με πληροφορίες από «Δημοκρατική»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις