Η κακοκαιρία έπληξε το Ναύπλιο, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν και υπόγεια σπιτιών, λόγω της βροχόπτωσης που διήρκεσε περίπου 30 λεπτά στην πόλη της Αργολίδας.

Σύμφωνα με το τοπικό anagnostis.org, δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους εξαιτίας της μπόρας που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/09). Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακόμα περισσότερα αν η διάρκεια του καιρικού φαινομένου ήταν μεγαλύτερη.

Τα ορμητικά νερά της βροχής σκέπασαν κεντρικούς δρόμους στο Ναύπλιο, όπως τις οδούς Μπουμπουλίνας, Άργους, Σιδηράς Μεραρχίας, την Ενδεκάτη, τον πεζόδρομο Β. Κωνσταντίνου και την Παραλιακή.

Οι επαγγελματίες βγήκαν στα πεζοδρόμια με σκούπες προκειμένου να απομακρύνουν τα νερά από τα μαγαζιά τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να περάσουν το πεζοδρόμιο για να πάνε στη δουλειά τους. Τα αυτοκίνητα κινούνταν με δυσκολία και οι πεζοί με ακόμα περισσότερη.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, αυλές και επιχειρήσεις.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η βροχή ηρέμησε και εν τέλει σταμάτησαν, με τα νερά να υποχωρούν και τους κατοίκους του Ναυπλίου να αναρωτιούνται και να απορούν πώς γίνεται μία σύντομη μπόρα να προλάβει να φέρει τους δρόμους σε αυτή την κατάσταση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις