Αποσφραγίστηκαν οι δύο όροφοι του ακινήτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε η απογραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι

Οι έρευνες της Ασφάλειας Πάτρας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι είναι πιθανό να μπει πωλητήριο στο τριώροφο ακίνητο έναντι ποσού 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, τον δικηγόρο συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, το σπίτι έχει υποστεί διάρρηξη και ο ίδιος καταλογίζει ευθύνες στο ζευγάρι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Live News” για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Είναι άδεια όλα τα ντουλάπια και η σερβάντα που είχε τα ακριβά σερβίτσια και τα ασημικά» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι μεταξύ των αντικειμένων που λείπουν είναι η βέρα της, τα χρυσαφικά της και τα ξίφη του πατέρα της.

«Αυτό που μας κάνει τεράστια εντύπωση είναι ότι έχουν αναστατώσει όλο το σπίτι» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε ότι «θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές για ό,τι λείπει από το σπίτι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις